Nypopp

Trots att den här bloggen inte är särskilt frekvent använd så kan jag liksom inte riktigt släppa taget om den. Så, varje år betalar jag domännamn och webbhotell, precis som året innan. Varje år har jag samma ambitioner, att nu jädrar i min lilla låda ska den här bloggen blåsa till liv och bli blomstrande! …HA! Nej, så blir det förstås inte. Inte i år heller. Och det kan jag med säkerhet säga redan nu, trots att det bara är februari. Men det finns ändå en viss tillfredställelse att ha möjligheten att skriva lite då och då när lusten faller på. Så så får det helt enkelt vara. En blogg som får sig ett uppsving lite hipp som happ.

Med facit i hand från förra året har jag i år lagt ner alla typer av träningsambitioner som når längre än trädtopparna. Och jag ska inte heller tjata hål i huvudet på er om just det. Drömmen om att någon gång i livet bli en hurtbulle ligger där och skvalpar, men det får skjutas på framtiden istället.

Nytt för i år är att V har börjat på förskolan och att vi i teorin nu skulle kunna fylla på vår skralt skramlande kassa (efter 1 ½ års föräldraledighet). Men så bestämde vi oss för att gifta oss i höst och det är ju inte helt gratis. Det skulle det i och för sig kunna vara, men jag vill ändå gifta mig med lite pompa och ståt.

…Helst på ett slott. Med tusen vita duvor som har olivkvistar i näbben, ett hav av heliumballonger i pastelliga färger, med en symfoniorkester som spelar live och en bröllopsmiddag där det finns så många glas och så många par bestick att man inte vet om man ska börja utifrån, inifrån, från mitten eller ovanifrån. Bröllopstårtan är dessutom sju meter hög och förgylld med bladguld, min vigselring kostar sisådär en årslön och i give away får varje gäst en egen ponny att ta med hem…

Eller så nöjer jag mig med en bråkdel av det. Oavsett outcome så ska vi i alla fall gifta oss till hösten och jag gissar att större delen av första halvan av året kommer att gå åt till att planera detta spektakel och samtidigt hantera V:s härliga tvåårstrots som vi får en försmak av vareviga eftermiddag.

Kommentera