Gubben i lådan

Hej, Åsa här. Ambivalensens drottning.

Jag funderar halvt ihjäl mig över vad jag ska göra, vad jag vill göra och hur jag ska göra det. Inte den mest banala frågan, I tell you.

Jag har alltid sagt att jag inte är nån som satsar på karriär. Men jag har också alltid sagt att jag inte vill nöja mig. Vissa säger att man som småbarnsförälder inte kan ha en karriär, att man skulle undvikit att skaffa barn om man nu vill satsa på en karriär. Men man måste väl ändå inte nöja sig bara för att man skaffar barn?

Vid lunch idag fick P beskedet om att hans chef slutar. Igen. Det är fjärde gången på två år. En timme senare fick jag beskedet att min chef slutar. Två gubbar i två olika lådor. Det hela spädde ju på min förvirring så att säga.

Jamen, vi fortsätter grubbleriet dårå.

Kommentera