En typiskt bra dag

Idag är en bra dag. En alldeles underbar dag för att vara lite mer exakt! I natt föddes lilla L på andra sidan jorden. En liten Tokyobebis. En av mina bästa vänner har blivit mamma och när klockan ringde i morse och jag läste det väntande meddelandet i mobilen så började tårarna fullkomligt spruta! Jag freaking älskar det lilla knyttet redan, trots att hon bor på andra sidan jorden och jag aldrig har träffat henne. Jag har bara klappat på henne från utsidan på sin mammas mage.

Jag blir med ens nostalgisk – är det verkligen över ett år sedan som vi själva satt där med en liten färsking i knäet? Galet! Och nu är det deras tur. Jag minns varenda liten känsla ut i fingertopparna, värmen av den där minililla varelsen som bara vill vara nära nära. En dag när livet är sådär perfekt.

 

En reaktion till “En typiskt bra dag

  1. Åh finaste du, blir ju alldeles rörd när jag läser detta. Ligger lite efter i bloggosfären så ser det först nu. Gulle dig! Och de efterföljande två inläggen går ju inte av för hackor de heller. Ni är grymma! (Sa hon som fastnade i bebisbubblan och inte har gjort nåt alls ännu.)

Kommentera